Serwer: Mars
Klasa: Magic Fs
Gildia: HentaiArmy
lvl: 121-130 Pomógł: 20 razy Wiek: 21 Posty: 300
Wysłany: 2008-03-22, 17:34
Widze ze masz dosc maly lvl, wiec nie masz narazie co myslec o combo na pvp, lepiej skuluj ;) i nikt Ci nie poda swojego comba na pvp bo gracze wiele czasu spedzaja nad tym zeby je ulozyc ;p
Klasa: Warrior
Gildia: BloodLin3
lvl: 160-169 Pomógł: 21 razy Wiek: 18 Posty: 313
Wysłany: 2008-03-22, 21:53
Chesz to na glownym forum typy wypisuja pomysly na comba ale jednak lepiej zebys sam opracowal swoje (chyba ze wolisz latwizne) zawsze by bylo orginalne :P albo pvpuj sie z innymi warkami i mozesz uzywac ich comba ale dla mnie takie cos to lipa .
PzDr :P
Klasa: Force Blader
Gildia: NoName
lvl: 141-149 Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Posty: 100
Wysłany: 2008-03-24, 19:59
o ile wiem worior nie ma stunow chyba ze ten po ep2 z expert to jest chyba jeden stun a tak to warek nie ma stunow o ile mi wiadomo on raczej wywraca;)
No bierzesz piłkę, ustawiasz się przed bramką, strzelasz i jest gol
Klasa: Warrior
Gildia: BloodLin3
lvl: 160-169 Pomógł: 21 razy Wiek: 18 Posty: 313
Wysłany: 2008-03-24, 20:02
Tak ike ale zauwaz ze przy uzyciu terra brek jest duze succes rate na obalenie o dopoki nie skonczysz zucac skilla i dopoki mob nie wstanie to cie nie udezy wiec mozna to uznac za stuna :P wystarczy logiczne myslenie nawet na glownym forum o tym pisali.
PzDr :P
lvl: 1-10 Pomógł: 20 razy Posty: 634
Wysłany: 2008-03-24, 20:04
@topic
skille na 9lvl
te z najwiekszym dmg na PvE
skille na 9lvl
te z dobrym dmg i dosyc szybkim cool time na PvP
niektozy stosuja combo pve na pvp ale niewiem jak sie sprawdza ;p
osobiscie uwazam ze combo na pvp od rangi master - a.master + mozna zaczac ukladac
Gildia: NoName
lvl: 141-149 Pomógł: 1 raz Wiek: 15 Posty: 100
Wysłany: 2008-03-30, 21:50
fakt terra break sprawia ze moby sie chwilowo nie ruszaja podczas uzycia tego skila zawsze uzywalem terra ale dzis zmienilem swoje combo i jest dosc przyjemne i moby mnie juz tak nie leja bo albo sie zatrzyma albo wywraca gralbym wiecej i obmyslal to combo lepiej a te durne dc co 1 minuty mnie dobijaja <slaby net>
pozdro all :)
No bierzesz piłkę, ustawiasz się przed bramką, strzelasz i jest gol
Ja osobiście expiąc w ls2 robiłem tak najpierw był na koniec Spirall Doom ma mały casting time i cool time ale ma mało ataku na Bloody Ogre czasem dochodziło do 900 HP
Ale terra break jest tak: Podczas oraz po ataku potwory nie atakują więc masz spore szanse że przeżyjesz oraz na Bloody Ogre wali po 1300 HP ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum