Mapa od 65 lvla...jednak bardzo szybko się ją przechodzi...minęły może 2 tygodnie a z 65 lvla zrobił się nagle 90 lvl...obrzydza mnie ta mapa , bo są na niej powalone questy takie jak wiadomości z Mechbufallo itp itd... :<
_________________ Good players don't need good profiles... ^^
A wiecie może w jakim quescie dostanie sie mapke Fort Ruina??
mape dostajesz za wykonanie pewnego questu na 65 lvl, questa bierzesz u oficera w PL, quest związany jest coś z Stone Golem'ami, nie pamiętam co dokładnie ;)
Nie. U officera w PL jest quest na mapkę. Wybić chyba x Perytonów i x czegośtam. Potem u niego są dwa (?) questy. Co ciekawe z każdych dwóch questów dostaje się Warp Code i Map Code do FR O.o
a mozecie wytlumaczyc jak tam dojsc bez tych waszych skroconych nazw? i najlepiej jak byscie tez powiedzieli mi gdzie ca teleporty do port lux itd. niby mam 78lvl ale gram na privie i jestem zielony :/
piro to jebnięta kurwa co sie nie zna na niczym oprucz kabala wez odzyskaj rzycie gnoj bo takiej kurwy to dawno nie uswiadczylem łajzo zajebana nikt cie nie lubi szmato
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum