Panowie zeby nie zaczynac nowego tematu?Na PK PVP To lepiej jednak 2xOsm 26/27cd czy hybryda osm & mitek?Czy to jest bez wiekszego znaczenia i wychodzi na równo?
2xOsm 2 26/27 cd = OSm 26/27cd & mitek 10cd NA pvp & pk?Czy nie i dlaczego?
_________________ Toyota Supra MA70 Turbo A 3.0 7M-GTE.Mój slodki samochodzik...
Im więcej base ataku na PK, tym lepiej. Są resisty i inne gówno zmniejszające cr atakującego, więc mith boroń spisuje się o wiele lepiej. Nie wejdzie crit - ok. Wejdzie - zajebiście.
Kwestia giwer jest rozwiazana a helm lepiej miec te 36% cd w helmie i 45% rate?czy helm 20cd 8% rate z rolami i painem 54% rate na oko?jak za malo cd sciagamy 1 rol zakladmy cd ring i mamy standart 43% rate i cd dmg taki sam jak z helmem 30% tu juz mozna dyskutowac xD wiem wiem najlepszy helm 40 cd7% rate ale taki osm na jupku dostac to hohoho+ seh to jeszcze hohoho tit dla mnie jest za cienki ale bym nie pogardzil.
_________________ Toyota Supra MA70 Turbo A 3.0 7M-GTE.Mój slodki samochodzik...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum