a po co mapki ... należy szukać ... a nie leniwce :mrgreen: co to za przyjemność gdy będziesz latał od punktu na mapie do następnego ... można z tego skorzystac w ostatecznosci ...
człowieku ... jak ja na 21 lvl zabijam warriorem szkielety :-D maga na moim teraz 25 lvl spokojnie zabijam 8-) ... tylko szkoda ze mi 20-40 hp jego strzał zabiera :-/
Serwer: Mars
Klasa: Force Archer
Gildia: NoName
lvl: 121-130 Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Posty: 111
Wysłany: 2007-07-15, 16:55
ej nie no nie ma czym sie chwalil, ja jak bym mogl, zabulbym nawet 20lvl + mobka, wystarczy miec potki i go wywracac... ale zeby na takich mobkach expic to juz inna sprawa
Wszystkie potworki sa dodane ale na mummy blader od 30 lvl :?: Moj kumpel poszedl na 27 lvl na nie i zabijal :-P Ale moze jest ok jak chcesz to mozesz sprawdzic ;-)
_________________ Pomogłem ?? Kliknij . 4 Warn Bez Powodu ;/
boshe :P ja jak zaczynałem nikt mi nie pomagał a o tym forum sie dowiedziałem około 6 dni temu .... tzn morze prędzej nie pamiętam :P ale wszystkie mapy wszystko sam obczaiłem ... praktyka czyni mistrza .... kto pyta nie błądzi ... ale bez przesady panowie .... troche trudu wy byście chcieli gotowe wszystko pod nos .... sie gra sie ma ;) to na tyle :)
_________________ Jeśli Pomogłem .... Kliknij Pomógł nie dziękuj ;)
Mój normalny nick to Abel ... Ale był Zajęty i jest Prozmo xD więc Avatarek zostaje xP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum