Serwer: Mercury
Klasa: Force Blader
Gildia: Cohesion
lvl: 170 Pomógł: 12 razy Posty: 618
Wysłany: 2008-09-03, 08:52
Flash draw jakoś wogole mi nie podchodzi. Niby ma wysoki dps (podobny do risinga) ale odnosze wrażenie, że w combo jest troche "dłuższy" od risinga a cast time ma taki sam.
A co do comp-dor-abys-slash-rising to sie zamyka napewno bo kiedyś tego używałem ;]
no ja tez mam wrazenie ze draw jest kur********** ( :S ) wolny :D
anyway, teraz na kotku nie uzywam aur i jakos daje rade.... zabiera mi to okolo 5 minut i sporo sp ( na combo) ale jakos daje rade to tankowac ; o ( combo zlozone z comp, gm, dor, force slash - od czasu do czasu asault i f kick :D)
Ale zauważmy że round cut może przydać się na pvp bo na 20lvl jak na taki dmg ma bardzo dobry cast time.Co innego cool time no ale przeważnie i tak wchodzą 4 skille na pvp w combo przynajmniej ja mam 4 na pvp.I muszę powiedzieć że na moim lvl lub okolo mam problemy tylko z warriorem no ale wiem czego to wina tylko brak alz jak zawsze.
[ Dodano: 2008-12-31, 12:59 ]
Ja mam pytanie nigdzie nie mogę znaleźć czym jest ten dps.
jej podajcie mi prosze strone jakąś z cool timem Infernal impact na 15 lvlu. Szukam szukam i nic NIC NIC!!!!!!!!!!!!
FRUSTRACJA! GNÓJ! NIEMOC! AGRESJA!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum