Serwer: Mercury
Klasa: Force Blader
Gildia: Cohesion
lvl: 170 Pomógł: 12 razy Posty: 618
Wysłany: 2008-08-30, 08:49
Trafik napisał/a:
ja mam tylko jedno pytanie, po co Ci ta glupia g.mka na pvp combo przecie ona posysa tak bardzo jak to tylko mozliwe :P
ja mam wizje tylko 2 comb dla fb
1 completer -> tyle zapychaczy ile komu potrzeba, trza troche ogrania, przy czym slash i assault ida jako pierwsze a potem spamowac nimi ile cool time pozwoli -> zamykamy completerka (polecam na 12)
2 completer na 9 pomiedzy high dps zapychacze i gmka ew force impact na 20 jako finisherka
Eh ja mam całkiem inne combo i kłade lepszych ludzi (set,lvl). A gdzie ja napisałem, że ja używam gm? Napisałem, że spotkałem pare osób, które tak robią i siem chcialem spytać co o tym sądzicie ;0 A ten już mi wyjeżdża, że po co mi ta glupia gmka >.>
Trafik, zanim dojde do drugiego compa na 12 lvlu to juz padne 2 razy.
niewiem czy bym zdazyl nawet jakbym mial na 9 lvl.. ( tzn teraz mam na 9, musialbym sprawdzic ;D)
Probowalem 2x comp zaczynajac od compa... dojde do 2 compa uzywajac asault, slash, f. kick, stab , rising, asault to jest za dlugo i efekt tego jest mizerny troche ;- )
Wysłany: 2008-09-02, 07:58
Ech no niektórzy lubią experymentować ;] Moj kolega BL dał sobie wiekszość skili na 18 :D (nie mówie tam o asault czy vitalu ale hmmm wiecie comp itd....) Kto wie jak ktoś ma uber dziwne combo i nie używa compliterki to można sobie dać na 20 i mieć hiper finiszera do pvp xP
Choć to wcale nie taki głupi pomysł... Jakby zapchać te 20 czy ileśtam sekund abysem,dorem,gmką,dotami,roundem itd itp ... To ładny byłby hit na pvp z compa 20lvl. Trza by sprawdzić na jakimś prywaciaku bo dużo kasy by zeszło na cofanie z 20 na 9 ;/
BTW compa w pvp używam raz, stunlocka nie używam wogole, może coś pokombinuje z tym compem...
EDIT
Chory jestem, do szkoły narazie nie łarze i mam czasu troche. No ja jestem dociekliwy więc żem sprawdził tego compa :] A wygląda to tak:
9lvl=6s cool 1,7 amp
12lvl=8,1s 1,75
15lvl=10,2s 1,8
18lvl=12,3s 1,85
20lvl=17,7s 1,95 (970 add dmg!!!)
Przy moim ampie i ataku (w opisie mam) różnica między dmg w nawiasie koło ataku na 9lvl a 20lvl wynosi około 350. Dmg jest bardzo widoczny. Moby, którym po cricie z compa na 9 zostawało plus minus 2k hp na 20lvl ściagam jednym hitem (crit ofc). Na pvp wizowi (~600defa) zabieram (9lvl compa) ok. 1,2k a temu samemu wizowi (compem na 20lvl) na aurze+bm2(~800def) ok. 1,4k więc różnica kolosalna.
No czekam na Wasze wypowiedzi ;]
Wysłany: 2008-09-02, 13:16
Eh nie mam zamiaru zostawiać tego na 20. Jeszcze taki nawiedzony nie jestem. A co do solo ft to ja nawet we 2 nie chodzę bo mam przykre doświadczenia. A b2f nie mam zamiaru solować już wole iść z kolegą i zrobić w godzine niż samemu się meczyć niewiadomo jak.
A jak Ci nie pasi cool 20s to se daj jeszcze gmke na 20 lvl ;]
Wysłany: 2008-09-02, 16:05
Hmmm mówisz
Kapa napisał/a:
na pve dor + abysal albo cos takiego : P
A jak moje combo to comp-gm-dor-abys to co ? :P A w sumie to może zamiast na 20 dać gmke na 12? Cool i tak slaby ma, w pvp tylko jako finisher, do stunlocka i tak wyrabia a do pve sie dołoży jakis round albo force brake. Hmmm ide kombinować chyba coś ;]
to dodaj se force slasha i risinga i powinno sie zamknac ( na oko :D)
ja na ft kotka chcialem cos a'la
comp -> asault -> slash -> Rising -> impact stab ->flash draw
ta sie zamyka, ale jaki dmg z tego jest to niemam zielonego pojecia... ;S
niewiem czy nie lepszy zamiast staba i drawa bylby dor, ale niewiem czy by to dzialalo :S
dor na 19 lvlu i combo wyrabia, na 20 lvlu musialbym uzwac od czasu tdo czasu impact staba albo czegos po 10 combo :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum