Ja mam tylko takie pytanko napisałeś że najlepsziej na pve radzi sobie combo BoJ + 3 cannony a na filmiku przez prawie całe ft1 używałeś comba ktore podałeś na pvp więc jak to jest które najlepiej używać przeciw mobką?
Takz uzywalem combo pvp poniewaz moglem sobie na to pozwolic :P tzn combo boj + 3x cannony jest duzo bezpieczniejsze niz to pvp z knock back :]
KIedys jak chodzilem sobie for fun na f1 nie dla czasu,tylko na dropa to ofc uzywalem boj + 3x cannony,ale na tym filmiku robilem max time,pozatym realia rok temu bylo troche inne ;] Teraz moze lepiej uzywac pvp combo na pvm.Wszystko zalezy od Twojego sprzetu,jak bedziesz na tyle silny aby ustac na big spocie bez stuna to luzem mozesz uzywac combo pvp na f1 tez x)
_________________ Trzymajcie sie ramy to sie nie posramy !!
bye bye cabal
Serwer: Mars
Klasa: Warrior
Gildia: CoOperate
lvl: 1-10 Pomógł: 19 razy Wiek: 16 Posty: 627
Wysłany: 2009-09-26, 23:14
ja mam takie pytanie odnosnie eq, co podales na koncu.. .do czego ci byly kolczyki force regen? :P
Jak mfs z eq zblizonym do twojego radzi sobie na CA? :))
ja mam takie pytanie odnosnie eq, co podales na koncu.. .do czego ci byly kolczyki force regen? :P
Jak mfs z eq zblizonym do twojego radzi sobie na CA? :))
froce regen = pvp
a Rok temu na Ca mfs ownowalem xD tzn zostawalem sam na koncu wrezucalem SS + bm1+aura i bilem moby przez 4 min nawet :) taki byl exp ze mala bania;]
Tylko 4paski sp sa potrzebne ;] skonczy sie bm i aura to walisz 2k def,skonczy sie 2k def to znowu bm i aura x)
No a w pt na Ca mfs wraz z wi i wa to najlepsze postacie :P no moze + fa
bruwis napisał/a:
Mam pytanie: nie lepiej na pve uzywac Lance? Sa przeciez szybsze.
Klasa: Warrior
lvl: 1-10 Pomógł: 19 razy Wiek: 16 Posty: 627
Wysłany: 2009-09-29, 20:25
To jeszcze jedno pytanie odnosnie fsa, zadam je tutaj, bo nigdzie indziej nie chca mi na nie odpowiedziec (-.-)
Jakie bonusy daje lapis, topaz i mithril astral shield? od legacy tez sa bonusy? chodzi mi o odpowiedz typu lapis xx def, xx def rate. :)
#Pan nizej, podkresle Ci, zebys widzial :*
Ostatnio zmieniony przez Wizmasstah 2009-09-29, 21:16, w całości zmieniany 3 razy
uniq3RN, czkeam na odp. jako mfs musisz uzywac mith orba to wiesz ^^
Z chęcią bym Ci pomógł xD ale nie gram w cabala już rok :P Orb/Crystal dodają tylko defa i def rate,chyba im wyższa klasa broni to + 4 wiecej defa :P a def rate to nie pamietam xD
A najlepsza biżuteria w ft1 ( mfs ) to 1rol,1crit dmg ring+ max vampy
_________________ Trzymajcie sie ramy to sie nie posramy !!
bye bye cabal
Klasa: Sword Fs
lvl: 121-130 Pomógł: 10 razy Wiek: 17 Posty: 178
Wysłany: 2009-10-01, 21:56
A myślicie ze udało by mi się przejść tego FT na 150 lvl ze sprzętem:
OsmAmorHelm+6+30% crita
Mith orb i katana +6+7% Mamp
OsmButy i Lapy+6+7%Mamp
OsmSuit+6+50hp+7%Mamp
Rol+2
Crit Ring+2
Force Abrosrb Ring+2
2xVamp Earring+4
Vamp Amu+4
AoP+4
BTW: uni Co masz na myśli mówiąc max vampy ? Możesz podać dokładnie jaką biżuterię powinno się nosić ?
_________________ To nie prawda że bezsens nie ma sensu. Gdyby nie miał sensu był, by bez sensu.
Max Vampy to amu i kolczyki najgroższe na jakie cię stać. Kolczyki minimum+4, amu+3, ew biała decha itp. ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum