Mam FB 51 lvl więc na końcu tego dunga jest boss jest to (chyba) skieleton mage on wali mnie po 100-150 hp (ja mam 485) w zwiazku z czym mam deda po 3-4 hitach ( a mam jeszcze buffy) czy to jest normalne??
ale on nie sadzi w ciebie, tylko w miejsce, w ktorym jestes. czyli w momencie kiedy zobaczysz animacje skilla, ktorego ma zamiar uzyc, robisz fade step/dash (albo oba) i po klopocie;].
_________________ nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku. nie uzywam polskich znakow, bo to pedalskie - prawdziwi mezczyzni nie musza malowac ogonkow!
Tu nie ma różnicy czy wali z magi czy ze sworda bo jak "powiedział przedmówca" on nie bije w Ciebie tylko w miejsce w którym jesteś podczas startu skila wiec jeśli dasz dasha lub fade stepa to będzie miss ...
Serwer: Mercury
Klasa: Force Blader
Gildia: PureDestiny
lvl: 170 Pomógł: 74 razy Wiek: 36 Posty: 1336
Wysłany: 2009-03-11, 09:47
w DT dungach solo trzeba miecc komp, ktory pozwoli właczyc nam wszystkie animacje.
wtedy zobaczysz ze te bossy wala w miejsca gdzie stoisz (przedmowcy to powiedzieli pierwsi :)
pamietam jak na kompie z wyłaczonymi wszelkimi animacjami walilem bossa i tylko miss (potem sie okazało ze on co chwila miął osłone :)
jzeli boss zaczyna sie dziwnie zachowywac to znaczy ze zaraz bedzie cis fatality (padaja po nim osoby z +120 lvl) wtedy po prostu zwiewasz 1-2 komnaty wczesniej.
na normalne ciosy jest rada. dash , fade step, cios, dash, cios, fade step, dash cios, itp.
wazne abys nie stał w 1 miejscu i nie wal skilami, ktore dłuuuugo trwaja. bo zanim sie skoncza dostaniesz w czape :)
w DT dungach solo trzeba miecc komp, ktory pozwoli właczyc nam wszystkie animacje.
wtedy zobaczysz ze te bossy wala w miejsca gdzie stoisz (przedmowcy to powiedzieli pierwsi :)
pamietam jak na kompie z wyłaczonymi wszelkimi animacjami walilem bossa i tylko miss (potem sie okazało ze on co chwila miął osłone :)
jzeli boss zaczyna sie dziwnie zachowywac to znaczy ze zaraz bedzie cis fatality (padaja po nim osoby z +120 lvl) wtedy po prostu zwiewasz 1-2 komnaty wczesniej.
na normalne ciosy jest rada. dash , fade step, cios, dash, cios, fade step, dash cios, itp.
wazne abys nie stał w 1 miejscu i nie wal skilami, ktore dłuuuugo trwaja. bo zanim sie skoncza dostaniesz w czape :)
ta osłona to jest cos takiego jak czy kotku w ft?
jezeli tak, to mialem animacje all off i oslone kotka widzialem :)
Serwer: Jupiter
Klasa: Force Archer
lvl: 61-70
Wysłany: 2009-03-14, 11:18
Takie pytanie jak się dostać do dungeony Skeleton Mine albo Mummy Grave. Mam 53 lvl, obecnie łażę po Port Lux natomiast kiedy byłem na wcześniejszych etapach nie mogłem wchodzić do tych dungów. Potrzebne są jakieś klucze do nich czy co ? Możecie dokładnie opisać co i jak należy zrobić ?
Musisz mieć kartę DT, gdzie dropią: www.cabal-online.org/search.php
Mummy Grave, to desert scream, Skeleton Mine - Bloody Ice, Parasite House - Green Despair. Jest ich oczywiście więcej. Na każdej karcie jest napisane położenie wejścia.
Serwer: Jupiter
Klasa: Force Archer
lvl: 61-70
Wysłany: 2009-03-14, 16:29
Kupiłem klucz do Lighthouse Maze (mam 52 lvl), poszedłem tam (Port Lux, na wybrzeżu taka latarnia, to chyba to ?) ale nie mogłem wejść, jak klikałem nic się nie działo. Na kluczu niby pisze, że dungeon od 55 lvl wzwyż więc może w tym problem. Jakieś rady ? Jest gdzieś mapa gdzie są dokładnie wszystkie dungeony ?
Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: SeductioN ?
lvl: 131-140 Pomógł: 9 razy Wiek: 100 Posty: 272
Wysłany: 2009-03-14, 16:45
jak masz 52 lvl to nie możesz wejść do dunga z lvlem od 55.
Na Dt karcie piszę w jakiej części mapy dung się znajduje Xliczba Yliczba
Aha i jak nie umiesz przejść to obczaj na youtube tam zawsze będzie filmik jak ktoś zabija bossa ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum