Serwer: Mars
Klasa: Warrior
Gildia: xtr3TeamPL
lvl: 101-110 Pomógł: 2 razy Wiek: 17 Posty: 184
Wysłany: 2009-02-14, 09:19
A i czy napewno nie opłaca się kupic skilli z mastera i a mastera? Wydaję mi się, ze jechanie wkółko na cannonach i shadow(czy silent?) shot jest mało efektywne. Chyba że autorki poradnika uważają, że wystarczy ten DPS. Jednakże wiele FA ma te skille, więc czy są one bezużyteczne?
Klasa: Force Archer
Gildia: %(&'')*&
lvl: 61-70 Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Posty: 160
Wysłany: 2009-02-14, 22:54
Decok napisał/a:
A i czy napewno nie opłaca się kupic skilli z mastera i a mastera? Wydaję mi się, ze jechanie wkółko na cannonach i shadow(czy silent?) shot jest mało efektywne. Chyba że autorki poradnika uważają, że wystarczy ten DPS. Jednakże wiele FA ma te skille, więc czy są one bezużyteczne?
Na pewno się nie opłaca, za to przydatne do pve są skille z gmastera i completera. Wiele FA robi błąd kupując skile z amastera/mastera :)
Gildia: NecroVision
lvl: 121-130
Wysłany: 2009-02-17, 23:05
a gdyby do podanego w poradniku comba:
Critical Shot(20lvl)>Shadow Shot(20lvl)>Terra Lance(20lvl)>Fire Lance(20lvl)>Stone Canon[19 lub 20lvl
wrzucic gm? w koncu Fa ma ladnego stuna 85% a jakby czasem stun wszedl to szanse na pvp drastycznie rosna...
Gildia: %(&'')*&
lvl: 61-70 Pomógł: 3 razy Wiek: 21 Posty: 160
Wysłany: 2009-02-18, 00:09
Maldoram napisał/a:
a gdyby do podanego w poradniku comba:
Critical Shot(20lvl)>Shadow Shot(20lvl)>Terra Lance(20lvl)>Fire Lance(20lvl)>Stone Canon[19 lub 20lvl
wrzucic gm? w koncu Fa ma ladnego stuna 85% a jakby czasem stun wszedl to szanse na pvp drastycznie rosna...
Jeśli już to stun ten ma 100% skuteczność, tak jak każdy stun w grze:)(przynajmniej w combo). A jeśli chodzi o pvp.... Zapamiętajcie, że gdy przeciwnik używa combo nie można go wywrócić, odepchnąć ani zestunować ;)
Cytat:
jak juz jestesmy i temacie combo to czy waszym zdaniem dobre w pvp będzie używanie poison arror....dps nie najgorszy plus 280hp down...
Hmm nie wiem jak widzisz w poison arrow 280hp down... Ja tam widzę tylko 67 hp down co 10 sec, no chyba że o czymś nie wiem. Czasami całe pvp nie trwa 10 sekund więc skill nieprzydatny ze względu na słaby DPS. Można go używać jako uzupełniacz do PvE ze względu na AoE.
Wysłany: 2009-02-18, 09:53
jak nie mozna przewrocic nikogo gdy ten ktos uzywa comba? na pvp zawsze uzywam comba, i czesto leze bo wszedl komus knock back albo dawn. Moj kumpel kiedys mi wrzucil stuna bodajze 7sec (FB)
Wysłany: 2009-02-18, 13:12
a co ci da taki Fa?? dwa rozsadne buildy to w battle a staty minimalne w str i dex czyli str kolo 110 i dex 223 albo martiale i staty tez max int. inne wyjscia sa wg mnie po prostu nieoplacalne...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum