itemki masz jako tako dobre , ale gloves czy butki możesz tit kupic wbićna +8 i mają o 5 mniej defa od osm na +6 . a butki mozna exendować i bedziesz miał 80 hp + ;d
_________________ Viva la feta Viva la kwas Viva tableta viva la grass!
ogolnie ladny sprzecik, ale malo ampa.
masz 10% nie 9, bo eof+6 daje 3% :P
jak bracelets i earrings?
sugerowalbym dorwac np sg lapy osmium 5% amp albo stit 7% amp :P
no i oczywiscie wbij 6 honor, jest to latwe na tym etapie, zajmie Ci max 2 dni :P (poh)
Serwer: Mars
Klasa: Wizard
Gildia: Shaolin
lvl: 170 Pomógł: 27 razy Wiek: 21 Posty: 789
Wysłany: 2009-01-09, 21:56
w zaleznosci od typu zbroji.
klikasz prawym na upgrade core(low) a nastepnie na item ktory chcesz podniesc:)
@topic
postac dobra, honor wbij 7ma class(najwygodniej pohy do 5, a potem wymienic wexp, z tego co sie orientuje to procki dominuja na mercu, takze z wexpem nie bedzie problemu:)
Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: VaeVicto
lvl: 101-110 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Posty: 75
Wysłany: 2009-01-22, 21:20
Postać bardzo ładna ale nie wiem czy nie bardziej by się opłacało kupić shadow tit+7 z sw amp w slotach jak tity i wbijać na +8. Co do extenderowania to i macie racje bo to tit trzeba med a do s tit jak mi się zdaje to juz seh, a on za pewne nie jest tani. Nie wiem jak jest na mercu ale na marsie już kosztuje 1,7kkk+. Tak że jeżeli chcesz wbijać sloty to lepiej tity ale wtedy musisz bawić się na wbijanie +8 a uwierz mi że to nie jest tak łatwo jak na +6.
A co do w miarę szybkiego zarobienia kasy to proponuje robienie eod b1f. Za osmy zarabiam sam od 1kk-1,6kk, a do tego dochodzą uch, eod b2f i takie tam. Co najważniejsze z ostatniego bosa może Ci polecieć seh. (nie liczyłbym na to za bardzo ale któż wie).
_________________ Life suxx - powiedział Śmierć
LvL uP pLz!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum