Ja z kolei mam co innego ( :P ). Ściągałem Cabala ze 2h downloaderem ze strony głównej i tak ściąga i ściąga i ściąga i jak juz doszlo do 100% to zaczął ściągać od początku.... przez co mam napisane :
''The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program.''
Jeśli ktoś wie o co chodzi no to niech powie T.T
/Arahmitz: Ja z kolei mam co innego ?! Niż ostatni post pod którym się podpisałem? Znajdź szybciutko odpowiedź na swoje pytanie, bo warn już jest w zanadrzu.
_________________ Poniższe zdanie jest fałszywe.
Powyższe zdanie jest prawdziwe.
Ostatnio zmieniony przez Arahmitz 2008-11-06, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Serwer: Mars
Klasa: Blader
lvl: 1-10
Wysłany: 2008-11-08, 15:05
Witam. Dopiero zaczynam, a właściwie chciałem zacząć grać w Cabala. Wczoraj (07.11) zassałem klienta ze strony twórców. Oczywiście nie wiedziałem nic o problemach z patchami.
Ok, zainstalowałem ten Updater i teraz od razu się uruchamia, ale wywala się po zalogowaniu.
(Cabal jest zaznaczony jako wyjątek w firewallu)
qrde, przy kolejnym uruchomieniu 408 jednak się ściąga.
OKE, wreszcie działa :) po zainstalowaniu update'a trzeba pozwolić launcherowi na ściągnięcie 408.
Ja także mam problem. Otóż zrobiłem tak jak napisano, i z innych tematów także i weszło. Po wyłączeniu go (cabala) jak już coś tam zagrałem, włączam ponownie(przez cabal.exe, niewiem czemu wszyscy przez cabalmain.exe czy coś) ale zaczyna mi się sciągać update.exe i jak daje start cabal, nie wchodzi, wywala do pulpitu. Zrobiłem 2 formaty, i tak samo, za 1 razem wchodzi, a potem już nie. I to chyba wszystko przez to jak ściąga update.exe.
A co do takiej strony kurosaku.com, nie widzę tam żadnego update2.exe.
_________________ Jedyny taki 0wn3d na świecie ... ;)
ja mam problem taki: uruchamiam Cabala, wysztko ok juz wpisuje ID i haslo - daje start i... błąd: - The game will be closed for a recived the update - ale zadnegoupa niesciaga --' moze ktos wrzucic na serwer swojego cabala działającego?
A ja mam wlasnie taki sam problem jak Yaxon. Seba usunolem update.exe i co? Sciaglo go na nowo ale dalej to samo. BYlbym wdzieczny za pomoc bo chce zobaczyc co sie dzieje w Cabalu po kilku miesiacach mojej nieobecnosci :P
an error has occurred with star game guard
please reboot your computer or start game again
If this problem continues to occur, please make an inquriy with the *.erl file inside the game guard folder within the cabal online folder to the 1 on 1inquiry center on the official website
zrobiłem wszystko po koleji i mi taki błąd wyskakuje co robić ??
Cabal mi dziala na tym tylko nie mam glosu skili itp ;) sciaglem sobie jeszcze raaz tego Cabala w innym folderze + updater ale caly czas mi pisze ze niema updatera a chce miec all glosy skili itp. więęęęć wtf? :)
No u mnie się aktualizuje wszystko ładnie wyskakuje okienko na ID i hasło i jak daje enter ładuje sie ten pasek na dole i wyskakuje "Fail coś tam conect to server please try later" o każdej porze dnia tak jest także jakieś sugestie ?? reinstalka cabala nic nie daje mam wyłączonego firewala i avasta i zapore windy i tez nic nie daje
Serwer: Jupiter
Klasa: Force Archer
Gildia: <TheBlackCompany&
lvl: 150-159 Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Posty: 17
Wysłany: 2008-12-15, 14:28
Wszystko fajnie grałem przez jakiś czas wersją którą bodajże dał SZamaN od ostatniego updatu nie działało wyrzuciłem plik update.exe i dalej nie chce mi się zaktualizować...;/ jest napisany jakiś błąd typu "fail download try again %-" coś w tym stylu nawet gra się nie uruchamia tylko wyskakuje takie okienko prostokątne po chwili się wyłącza i gra nie działa...Wie ktoś może jak mi pomoc ???
_________________ oLd sChool to Stary Testament...'
No co do aktualizacji to polecam ten sposób z reinstalką gry zainstalowaniem recznym update i bedzie hasać tylko mi nie chce wejść na serwer także i tak se nie pogram :( Jakby coś nie szło z update to pisać na gg
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum