Witam;d moze juz byl taki temat ale jakos znalezc nie moglem opcja''szukaj'' mi nie pomogla ;d CZy moglibyscie mi podac jakies fajne stun combo xd moje to GM AM COMP i energy field duzo osob mowi mi ze jest dobre ale jakos mi nie wychodzi to za dobrze ;d
Potrzebuje tego combo bo jutro juz 110 lvl i chciabym w ls poexpic xd
Serwer: Mars
Klasa: Wizard
Gildia: Viewpoint
lvl: 160-169 Pomógł: 18 razy Wiek: 22 Posty: 368
Wysłany: 2008-08-18, 11:28
Karni napisał/a:
GM>COMP>AF>EF
12>12>12>18
takie combo sie nie lamie
Dokladnie takiego uzywam. AF nawet na 15 daje rade z tego co pamietam. Comp,gm, af oczywiscie malo skuteczny. EF ma casting 1.1 sec a jednak jakies tam obrazenia zadaje =P
Ja uzyam COMP, GM, AM , wszystko na 9 lvlu. Jak dla mnie idealne combo, ewentualnie mozna sprobowac wbic AM na 12lvl ale nie wiem czy wtedy sie combo zkleji
Wysłany: 2008-08-19, 15:09
@up - gorszego stuna masz przy 3 =P dlugo sprawdzalem i jak nie patrzec zawsze lepiej 4 =P
@2up - EF luzem na 18 mozesz, nie wiem jak comp na 15 ale za zlotym polu chyba moze przerwac.
Wysłany: 2008-08-19, 15:23
No dokladnie. EF ma dps tylko minimalnie nizszy niz AF a tak jak napisal Karni pozwala czesto utrzymac stuna nawet po przerwaniu comba dlatego to chyba jest bezsprzeczne co jest bardziej stunowne =s
No nie wiem ja uzywam COMP, GM, AM na 9lvlu i przy def rate 2k+ jakos nie narzekam zeby mnie moby zbyt czesto bily. A przy takim ustawieniu stun combo mozna ustawic dobre combo na pvp, z czym moga byc problemy przy podniesieniu g mastera do 12-15lvla. Ale jak kto lubi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum