Witam.
Więc , mam jedno pytanko, takie jak w temacie, czyli które bm jest lepsze?
Może każdy odruchowo weźmie mnie za nooba i nawet nie będzie chciało mu się odpisywac ale...
Byłem sobie na chaos arenie.Nawalam wszystkie moby naokolo mnie wszystko zasłaniają mi złote i niebieskie trzy, niekiedy czterocyfrowe liczby.Nagle pojawiły się nowe moby.
OK czas na bm2 wrzucam..i mnie po prostu zgasiło.
Dobra, fajnie, nic mi prawie nie jadą te moby ale jak uderzam , w porównaniu do skilla z g.mastera czuje się jak ślimak idący pod góre to raz, a dwa, że uderzam 5 mobów w lini prostej i superatakiem po jednym naokoło mnie.
Więc pomyślałem, że bm 1 ma fajną właściwość(odbija w małym stopniu zadane obrażenia) ,wcale nie daje tak dużo mniej defa, a jak dodam Aure to prawie nie ma różnicy.
No i moge uzywać norm skilli które wg. mnie są silniejsze niż te super i norm z bm2
Więc uznałem, że FS ma lepsze bm1 niż bm2.
A co wy o tym myślicie?? jestem bardzo ciekaw ^^
Hm no tez wlasnie sie zastanawialem po co mi ten pro special attack (fast fast fast xf) skoro i tak canonami leje? A bm2 + combo sie kiedykolwiek da? Bo bm1+aura+combo to chyba 14 class rank up.
_________________ I am the Alpha and the Omega, the First and the Last, the Beginning and the End...
Serwer: Mercury
Klasa: Force Blader
Gildia: Brightside
lvl: 170 Pomógł: 8 razy Wiek: 23 Posty: 220
Wysłany: 2008-05-19, 14:33
Ostatnio zaczelem uzywac bm2. po lvlingu na 140 , w polaczeniu z AoD +mortal bane oraz aura ma nienajgorsze crity.Zwlaszcza z gma crit jest wtedy niezly;] jednak wciaz bm1 +aura > bm2.
Jeden dosc niezly plus bm2 to to ze fb po rzuceniu mana freeze nie zablokuje Twojej mozliwosci atakowania;] na wojnach jest to bardzo upierdliwe. minus taki ze jesli jest sporo warriorow to bedzie sie nonstop lezalo na bm2 i tez sie nic nie zrobi;] kwestia zastosowania do sytuacji.
Czasem rzucam bm2 gdy jest na bossach za duzo osob bijacych z bliska. Wtedy staje troche dalej i uderzam normal atackami lub gdy boss jeszcze zyje po bm1 +aura to zeby nie pasc daje rowniez bm2;]
W kazdym razie szkoda ze pokarali fsa tak dennym bm2. Porownujac go do bma bladera,warriora lub wizza to troche zenada;P
Serwer: Mars
Klasa: Warrior
Gildia: HentaiArmy
lvl: 160-169 Pomógł: 2 razy Wiek: 26 Posty: 85
Wysłany: 2008-05-19, 16:06
Jak dla mnie bm2 warriora tez jest do chrzanu. Cannonami przecież walić nie będę a uzywać można tylko whirlwinda ze skilli. Może i ma ładne staty (165(?)do ataku, 240def) ale zbyt często wchodza missy z normal ataku. Także tylko bm1+aura+combo i jest miło xD
to jest tak samo jak z fb, jeżeli odpali bm2 to może używać g.m, i to z dupnym dmg, ale jeżeli włączy aure+ bm1 to kosi niesamowicie i każdy skill idzie, a crity są niesamowite mi na priv servie weszło raz 10k+ więc bm2 do niczego się nie przydaje, ale np. bm2 wizza to totalny odlot KoSiArA może używać 2 skillów naraz xD żeby fb tak miał ;)
_________________ Morze jednak poćficzysz wpierw ortograwię za nim weśmiesz sie za pisanie postuw neon By MortiferAngelus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum