halo! raz, dwa, trzy, mówi Czesław!
Siemano! Jako, iż ze mnie problematyczny człowiek to zastanawiam się nad swoją przyszłoscia w b1f.
O co chodzi temu nabowi?!
Otóż, czy będąc szilderkiem z rangami comp/master dam rade to zrobic solo? Na postaci kumpla bylem tam wlasnie z takimi rangami i po 2ch szwabskich wampirkach dostalem w piczke:( Co prawda mial shitty seta i ledwo 99 lvl, ale mimo wszystko mial te 600 defa.
Co było problemem nópcze?!
Problemem był zdecydowanie dmg jaki otrzymywałem. Robilem stun combo, ale i tak spike poszedl i pota nie zdazylem uzyc. Jednym słowem- chujnia. Upy wykupione do 2x dmg 2 def i hp wiec tak jak byc powinno. Czas nie był przeszkoda, bo jak przeszedlem wampirki zostala mi ponad godzinka. Jak to możliwe, ze dla fsa problemem jest def? Majac 600 defa powinienem wyczyscic ToD az po brzegi i przy okazji wydropic 2 biki.
600 defa to ledwo starcza na LiD. kolo 700 mozna sie juz troche pobawic w RS(ja mowie tutaj o postaciach mieczowych:P, nie chodzi mi o jakies wizzy co sobie moga tp uzywac i atakowac bez combo, czy tam jakies FA).
bez problemu w syfiastym osmium, z EoGiem i defową bizuteria mozna wyciagnac takim FSem 700+ defa.
pozdro ;]
_________________ nie chwale sie tym, ze pisze poprawnie po polsku. wielki cabal_jupiter back!
Serwer: Mars
Klasa: Force Blader
Gildia: brak
lvl: 141-149 Pomógł: 6 razy Posty: 317
Wysłany: 2008-02-19, 21:49
ja z 720 defa moim fb w terragrace robie b1f bez zadnych deadow, chaotycznego wciskania potow, na luzie =]
aczkolwiek zanim mialem transa, majac 650 defa rowniez dawalem rade, z kilkoma deadami
ludzie a badzcie laskawi powiedziec mi jak to wyglada w przypadku magic fs-a? z tego co sie orientuje to ma on nizszy def od sworda ale wyzszy dps. jak duza roznica w defie jest miedzy buildami str, dex i magic? magic poradzi sobie solo?
EDIT:
czytalem poradnik i widze tam ile dostaje sie punktow w poszczegolnych buildach ale chodzi mi o roznice bardziej praktyczna (wlaczajac w to dmg jaki sie dostaje) a nie wynikajaca z samego dodawania punktow :P
_________________ Sraczka jest paradoksem bo i często i rzadko...
- - -
I'm here to chew gum and kick ass... and I'm out of gum
co do szufelek, 700 defa i mozna sie pobawic w RS H@H@H@ ja z 650 robielm tam respawn z mechazardwo jak honor bilem czyli dochodzielm i zabijalem mechy w ok 10 min.
potem 15 min. czekania na respawn i dawaj je jeszcze raz takze masz 650 defa i jest ok tylko ze ty jestes FS a ja BL czyli ja mam rowniez wiecej ataku moglbys powiedziec ile masz dokladnie ? bo ja wtedy jak mialem te 650 defa to ataku mialem ok 670 a nie wiem jak to jest u FS ale jak amsz takei staty a i ok 1.9k HP to bez deda i na luzie w godzinke robisz EOD :]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum