Szkoda ze dopiero beta testy w korei bo zapowiada sie zajebiscie, z reszta nie ma sie co dziwic bo samo L2 mowi za siebie. Ale z tego co wiem na bank to to, ze ma byc platna ;(, narazie tyle, czekam na dalsze informacje od qzyna bo on ten temat sledzi non stop i zna wysmienicie angielski (ja tak srednio)
pzdr ^^
_________________ Padłeś? Powstań! POWERADE
"I can see what you see not, Vision milky then eyes rot..."
Hmm, Tak sobie myślę, że niekoniecznie gierka będzie płatna ^^ W końcu to nexon ;p Maple Story darmowe, Combat Arms darmowe... No chyba, że chcą zarobić.
@edit:
Ouuu... My bad, my bad. To nie nexon ;p To NCsoft
Z tym placeniem to napisalem ze wiem to od qzyna bo sledzi temat a jak bedzie to zobaczymy, sam jestem ciekaw bo zagralbym jak cholera bo L2 mi bardzo sie podoba.
A tak poza tym byl jeszcze taki bajer ze mozna bylo zrobic jakis myk juz nie pamietam, zarejstrowac sie gdzies itp. i byla szansa na to ze mozna bylo sobie wlasnie na becie pociupac, ale z 2 strony jaka to przyjemnosc grac w "krzaczkach" ^^
ale ogolnie co sadzicie o grze?
[ Dodano: 2009-02-24, 19:58 ]
Cytat:
@edit:
Ouuu... My bad, my bad. To nie nexon ;p To NCsoft
no wlasnie, sam nie zauwazylem ze napisales nexon :P
no, już mi się podoba! gramy w nią forumowo, robimy gildie, i jak już bedziecie zaczynać, to zróżnicujcie klasy, żeby był cleric, chanter itp itd nie? lepiej sie bedzie grało, ja zamawiam albo FSa(tego z tarczą) albo BLa (Assassyna)
Nom duzo klas postaci, jest w czym wybierac ale jedna z lepszych rzeczy jakie beda to robienie postaci, wydaje mi sie zeby spotkac dwie identyk wygladajace postacie bedzie graniczylo z cudem i to jest zajebiste bo opcji od groma, a nie jak w innych grach kazdy taki sam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum